Palvelut

Palveluihimme kuuluvat erilaiset CNC-koneistukset, mekaniikan ja elektroniikan osien valmistus, laitteiden kokoonpano sekä märkä- ja pulverimaalaus.

Koneistus

Tuotantotiloistamme löytyy 20 nykyaikaista CNC-ohjattua työstökeskusta, joita operoivat jatkuvasti kouluttautuvat ammattilaiset. Suunnittelun ja tuotannon välinen yhteistyö on vuosien varrella hioutunut huippuunsa, joten pystymme toteuttamaan haastaviakin projekteja nopeasti. Laatustandardimme pitävät huolta, että asiakas saa aina huippuluokkaisen tuotteen.

Laitteiden kokoonpano

Palveluihimme kuuluu myös kokonaisten laitteiden kokoonpano omia sekä yhteistyökumppaneidemme laadukkaita komponentteja käyttäen.

20170904_tmp_valokuvat_150-5-of-9-1024x768

Mekaniikan osat

Valmistamme erilaisia elektoniikan ja mekaniikan osia, kuten alumiinikoteloita, kokoonpanotyökaluja sekä tuotannon apuvälineitä. Ohutlevymekaniikan meille toimittaa yhteistyökumppanimme El-Met Technology Oy. 

Pulverimaalaus

Käytämme metallituotteiden pintakäsittelyyn yleensä pulverimaalausta, sillä sen pinta kestää mekaanista ja kemiallista kulutusta erittäin hyvin. Palveluihimme kuuluu myös tuotteiden märkämaalaus.